page1 Grafisch ontwerper/dtp'er van reclame uitingen. Webdesign, advertenties, posters, logo's, huisstijlen, flyers, folders, brochures.Ervaring.
Grafisch ontwerper/dtp'er van reclame uitingen. Webdesign, advertenties, posters, logo's, huisstijlen, flyers, folders, brochures. Ervaring.
Reclame is een vak. Iets wat nog weleens vergeten wordt. Sommigen vinden het meer een hobby…anderen denken dat het alleen om de vorm gaat. Maar reclame moet doordacht zijn. Een doelgroep bepaald, de vorm gecreëerd. Een pakkende tekst geschreven. Het ontwerp bedacht, de vormgeving bepaald en in desktop publishing het ontwerp opgemaakt en druktechnisch worden voorbereid. In samenspraak met de klant bijgeschaafd. Doorgesproken worden met de lithograaf en drukker. Het drukwerk beoordeelt. En zo zijn er veel handelingen voordat het resultaat bij de klant ligt. Maar er is meer. Veel meer. De nieuwe media, op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Zoals websites 2.0, usability, doelgerichtheid…niet te flashy. Aansprekende vormgeving. “Links” tussen een website en de social media zoals facebook of Twitter. Reclame heeft een breed spectrum. Vereist vakmanschap en ervaring, net zo goed als jeugdige, nieuwe ideeën en vormgeving.
ton2showcase.nl